Надяваме се, Том Крус да стане първият цивилен, който ще направи

...
Надяваме се, Том Крус да стане първият цивилен, който ще направи
Коментари Харесай

Том Круз може да е първият цивилен, който ще излезе в открития космос

„ Надяваме се, Том Крус да стане първият граждански, който ще направи разходка в Космоса "  извън Международната галактическа станция по време на фотосите на новия екшън филм на режисьора. Това разкри, ръководител на  в изявление за. Universal поддържа плана, който съгласно известията е с бюджет в от 200 милиона $.

Въпреки че първичните проекти бяха фотосите на лентата да протекат на борда на Международната галактическа станция, Лангли показа в изявлението, че от студиото към този момент възнамеряват Круз да направи галактическа разходка.
 Украинският дипломат в София: 11 окт 2022 | " На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които починаха. Съпругата ми се е забавила...
Тя разкри, че действието на кино лентата ще се развива предимно на Земята и разказа героя на Круз като „ човек с неприятен шанс, който се оказва в позицията на единствения човек, който може да избави Земята “.

Режисьорът Дъг Лайман и Том Круз към този момент са работили дружно по филми като „ “ (2014) и „ (2017). Допълнителни детайлности за сюжета на галактическия филм  се пазят в загадка. Известно е единствено, че работят както с НАСА, по този начин и с компанията на Илон Мъск.

Това е първият игрален филм в киноиндуктрията, фотосите за който действително ще протекат в Космоса. Според източници  на индустриалният бюджет на кино лентата е 200 милиона $. Круз може да завоюва някъде сред 30 и 60 милиона $, съгласно вътрешни лица.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР